ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ - ΠΡΟΒΟΛΗ

Η εταιρεία TSIGAS A.E. παρουσιάζει συστηματικά τα νέα προϊόντα και τις καινοτομίες της, ενημερώνοντας τον τεχνικό κόσμο αλλά και το καταναλωτικό κοινό, με καταχωρίσεις στον εξειδικευμένο περιοδικό τύπο. Εκδίδει πλούσιο έντυπο υλικό με τα προϊόντα και τα έργα της. Zητήστε τους καταλόγους της.
Επίσης, συμμετέχει στις περισσότερες κλαδικές εκθέσεις, προβάλλοντας όλες τις καινοτομίες που εφαρμόζει και εξασφαλίζοντας την άμεση επαφή με ιδιώτες και επαγγελματίες.

ΕΙΔΙΚΗ ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MYCONIAN IMPERIAL - 4/10/2019

Η εταιρεία ΤΣΙΓΚΑΣ Α.Ε. και η FINANCIAL BUSINESS SYSTEMS (F.B.S), διοργανώνουν ειδική εσπερίδα στη Μύκονο, υπό την αιγίδα της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ στις 04/10/2019 και ώρα 18:30 στο Ξενοδοχείο “Myconian Imperial” με θέμα Η ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. Πληροφορίες: 24450 43330, 210 613 0098

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ - 7/12/2018

H εταιρεία ΤSIGAS Α.Ε., συμμετείχε ως υποστηρικτής στην εκδήλωση με αφορμή τα 40 χρόνια της δημιουργικής πορείας των ISV Architects.
Μία βραδιά αφιερωμένη στους Μπάμπη Ιωάννου, Τάσο Σωτηρόπουλο και Αλέξανδρο Van Gilder -τους περίφημους ISV- που συμπλήρωσαν 40 χρόνια δημιουργίας ξεχωριστών έργων, τα οποία μέσα από την αρχιτεκτονική και κατασκευαστική τους ποιότητα, έχουν συμβάλλει στη διαμόρφωση μιας νέας εικόνας στο περιβάλλον της πόλης, των προαστίων και της ελληνικής υπαίθρου. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Εξακόσια και πλέον άτομα τίμησαν με την παρουσία και το ενδιαφέρον τους την εκδήλωση.
H εταιρεία ΤSIGAS Α.Ε., πάντα θα είναι υποστηρικτής σε ό,τι δημιουργικό και ποιοτικό αναπτύσσεται στον χώρο μας.

ISV 1

ISV 2 ISV 3 ISV 4


2018 ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ TSIGAS SA

H εταιρεία TSIGAS πάντα προσανατολισμένη στην εξειδίκευση, την προσφορά νέων-καινοτόμων προϊόντων στην ελληνική και παγκόσμια αγορά, την ποικιλία αισθητικής, τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, έχει ταυτιστεί με την εμπιστοσύνη και τη διεθνή καταξίωση στον τομέα των δραστηριοτήτων της. Nέα έργα της έχουν αποπερατωθεί το 2017-18, στο Μονακό, Γαλλία, Ισραήλ, και σύντομα, μέσα στο 2018, θα παραδοθούν και τα εν εξελίξει, σε άλλες χώρες...

ΣΤΟΧΟΣ

• Προώθηση των Ξύλινων Κουφωμάτων TSIGAS (Νέας Τεχνολογίας και Διεθνών Προδιαγραφών) σε Νέες Αγορές.
• Προώθηση των Ξύλινων Κουφωμάτων TSIGAS επενδεδυμένων εξωτερικά με αλουμίνιο ή μπρούτζο, (Νέας Τεχνολογίας και Διεθνών Προδιαγραφών) σε Νέες Αγορές.
• Συνεργασία με Αρχιτέκτονες - Μηχανικούς.
• Συνεργασία με Επιχειρηματίες για δημιουργία Νέων Εκθέσεων προβολής Ξύλινων Κουφωμάτων TSIGAS.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η εκτίμηση και η αναγνώριση της ποιότητας των προϊόντων μας, συναρτήσει της τεχνογνωσίας, είναι το απόλυτο διαβατήριό μας στις Νέες Αγορές. Νέες συνεργασίες σε χώρες της Ευρώπης και της Ασίας, είναι γεγονός.

Ευχαριστούμε όλους τους παλαιούς και νέους Συνεργάτες μας και όλους όσους έδειξαν ενδιαφέρον για τα έργα μας.

Για οποιοδήποτε θέμα είμαστε στη διάθεσή σας, στα γραφεία μας και τις εκθέσεις μας, στην Καρδίτσα και την Αθήνα.

ΕΝΤΥΠΑ
20 gr8gr64
 

international footer

TSIGAS AE   EΔPA - ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ - ΕΚΘΕΣΗ: ΜΟΥΖΑΚΙ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ  -  EKΘEΣH AΘΗΝΩΝ: BPIΛHΣΣIA, ΑΘΗΝΑ

Tο φωτογραφικό υλικό στην παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας TSIGAS A.E. Aπαγορεύεται αυστηρώς η αναδημοσίευσή του σε άλλες ιστοσελίδες, έντυπα, ημερήσιο - περιοδικό τύπο κ.λπ. H εταιρεία TSIGAS A.E. επιφυλάσσεται σε ανάλογες περιπτώσεις να χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο.